Tisztelt leendő Pácienseink/Partnereink!

Bizonyára Ön előtt is ismert, hogy a szív- és érrendszeri betegségek Magyarországon a vezető egészségügyi problémák közé tartoznak. A stressz, a táplálkozási szokások, a dohányzás és a mozgásszegény életmód mind elősegíthetik a különböző szívbetegségek kialakulását. A szív- és érrendszeri kórképek nagy része krónikussá válhat, melyek negatív hatással lehetnek a munkára, családi életre és a közérzetre, ezzel párhuzamosan jelentős anyagi terhet is róva a betegre.

Magánrendelőink célja a kardiovaszkuláris betegségek megelőzése, a már kialakult eltérések feltérképezése, terápiás beállítás, valamint ha szükséges, a teljes körű kivizsgálás megszervezése. A konzultáció során tanácsadással állunk pácienseink szolgálatára, hangsúlyt fektetve az egészséges táplálkozásra és a rendszeres testmozgásra. Lehetőség van a különböző szívbetegségek utánkövetésére és a terápiák folyamatos állapot- és panaszfüggő módosítására.

Amennyiben szívkatéterezésre, szívelektrofiziológiai vizsgálatra vagy akár szívműtétre lenne szükség, úgy a beavatkozásokra előjegyzést tudunk biztosítani, akár hotelszolgáltatással is a DE KK Kardiológiai és Szívsebészeti Kinikáján.

A vizsgálatok csendes, nyugodt környezetben történnek- biztosítva a napjainkban egyre nagyobb teret hódító diszkrécióra való igényt.

Várjuk rendelőnkben, hogy együtt tegyünk az Ön szívéért!

Egészségre fel!